top of page

STORE POLICY

GENERELLE VILKÅR

Kjøpsvilkårene gjelder for kjøp av varer og tjenester fra wahlwest.com til forbruker, og utgjør sammen med din bestilling det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Kjøpsvilkårene og din bestilling, bekreftet ved ordre, utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i, forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

For å kunne handle i nettbutikken må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kreves det aksept fra foresatte. Varer fra nettsiden kun bestilles for levering i Norge.

 

Alle varepriser er oppgitt inkl. mva og uten frakt. Totalkostnad vil fremkomme før bestillingen legges, og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi forbeholder oss rett til ikke levere bestillinger på varer med bakgrunn i trykkfeil eller ved vesentlig feilprising. 

Policy for angrerett, retur og reklamasjonshåndtering finner du her.

 

BETALING

Betaling for varen(e) skjer i det du sjekker ut av nettbutikken. Dersom det mot formodning skulle være feil i varelageret i nettbutikken som gjør at varen du har kjøpt ikke er tilgjengelig allikevel, refunderes hele beløpet umiddelbart og du vil bli informert. 
 

KJØPSPROSESSEN

  1. Valg av produkter

  2. Handlekurven gir deg oversikt over dine utvalgte varer

  3. Valg av forsendelse og betalingsmåte

  4. Eventuell registrering

  5. Bekreftelse av bestillingen

  6. Mottak av ordrebekreftelse

  7. Varen produseres på bestilling 

  8. Mottak av sendebekreftelse 
     

ANSVAR OG UNDERSØKELSE AV PRODUKTENE

Risiko for produktene overtas kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

 

DINE PLIKTER

Som kunde er du ansvarlig for å betale de ytelser vi leverer i henhold til angitte vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av tilgang (uvedkommende bruk), så fremt det ikke kan påvises at dette er muliggjort gjennom uaktsomhet fra selgers side. Det er kundens ansvar at mobilnummer og e-post er korrekt slik at vi får sendt deg varsling når pakken er klar til utlevering. Som kunde er du også ansvarlig for å sjekke innen rimelig tid om produktet er uskadet eller ikke har feil/mangler når du mottar det fra oss. 

 

FORBEHOLD

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig, men tar forbehold om at skrive- /trykkfeil kan forekomme. Ved utsolgtsituasjoner forbeholder vi oss retten til å kansellere hele, eller deler av ordre. I slike situasjoner vil vi gjøre det vi kan for å finne alternative løsninger. Kunden vil få mulighet til å akseptere nytt tilbud med respektive endringer eller kansellere bestillingen. Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

 

ENDRINGER I VILKÅRENE

Selger forbeholder seg retten til å endre gjeldene vilkår.

 

KONFLIKTLØSNING

Klager rettes til WAHL-WEST innen rimelig tid, senest innen to måneder. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller forbrukerradet.no

Personvern 

Ingen personlig data gitt til WAHL-WEST, vil på noe tidspunkt, bli solgt eller gjort tilgjengelig for en tredjepart. All informasjon er behandlet med forsiktighet, og kun håndtert av pålitelige ansatte. 

For elektroniske betalinger, bruker siden Stripe, og alle elektroniske betalinger og tilhørende informasjon lagres med høy sikkerhet gjennom en kryptert SSL nøkkel. Stripe brukes for å sikre at handelen gjennomføres med høy sikkerhet. Ved betaling, må nødvendig informasjon for levering legges inn, og denne informasjonen brukes kun til håndtering av ordren. 

wahlwest.com bruker Cookies for å gi kunden den beste brukeropplevelsen på nettsiden. Implementert på nettsiden er også facebook-pixel for å kunne tilby Instashop. 

WAHL-WEST tilbyr kommunikasjon via epost. Det er frivillig å melde seg på nyhetsbrev og man kan når som helst melde seg av. 

Du kan når som helst slette dine aktiviteter hos Google - her

Wholesale Inquiries

Hvis du ønsker å selge WAHL-WEST i butikk?

Ta kontkat på post@wahlwest.com

Betalings Metoder

- Credit / Debit Cards
 

bottom of page