top of page

LEVERING & RETURNERING

Leveringspolicy

Ordre sendes ut med Posten/Bring fortløpende og leveres som regel mellom 2-5 virkedager.  Bestillingen sendes i sin helhet, så dersom en eller flere av varene er utsolgt for øyeblikket vil hele bestillingen holdes igjen eller kansellert/refundert. Dersom dette bli aktuelt, blir du kontaktet umiddelbart med beskjed. 

Nettbutikken skal til en hver tid være oppdatert på lager, men tekniske feil kan forekomme, og du blir kontaktet umiddelbart dersom dette skulle skje med din bestilling. 

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen i 14 dager fra den dagen du mottar varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt. Det betyr at varen må være ubrukt og ikke være endret på noen som helst måte. Varen leveres tilbake i samme smykkepose som du mottok den i. 
 

Merk at angreretten ikke gjelder varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Det betyr at øredobber ikke kan byttes eller returneres med mindre det er feil eller mangler. Kontakt oss om du skulle ha spørsmål.

Når du returnerer en vare er du ansvarlig for at pakken kommer tilbake. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til din retur er mottatt. Det anbefales derfor at du bruker returetiketten du får tilsendt dersom du ønsker å returnere. Ved levering av pakke på innleveringssted, anbefales at du etterspør kvittering da du er ansvarlig for å kunne dokumentere at pakken er sendt i retur. Hvis du velger å sende pakken med en annen forsendelsesmetode, er det lurt å sende med sporing slik at du er forsikret.

Retur vil ikke bli godkjent dersom varen er i uegnet stand. Varen vil dermed bli sendt tilbake igjen til deg uten forvarsel. Det samme gjelder dersom varen er returnert etter at angrefristen din har utløpt. Returer i tråd med WAHL-WEST sine returvilkår godkjennes. 

Det kan ta opptil 14 dager å motta og behandle returer. Når returen er behandlet og godkjent vil kjøpsbeløpet bli tilbakebetalt på samme måte som ved bestilling. Pengene er normalt tilbake på konto innen 3-5 virkedager. 

Retur & Bytterett

WAHL-WEST tilbyr 14 dagers kansellasjonsrett på ordren, fra dagen du mottar varen. Hvis du angrer på kjøpet, må varen sendes tilbake i samme tilstand som du mottok den. Varen må gjerne prøves på, men dersom WAHL-WEST anser varen for å ha vært i bruk, kan den ikke tas i retur. Varen anses å ha vært i bruk, dersom den brukes utover hva som er vanlig når den prøves i butikk. Når varen er returnert og mottatt, vil pengene overføres til kontoen din i løpet av et par dager. Forsendelsesomkostninger for returnering er du som kunde selv ansvarlig for. 

For retur, kontakt post@wahlwest.com for ytterligere instrukser. Responstiden vil være innen tre timer inntil klokken 22.00, og henvendelser etter 22.00 blir besvart morgningen etter. 

Reklamasjon

WAHL-WEST tilbyr 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven på omfattende fabrikasjons- og material feil, som konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, direkte eller indirekte oppstått som følge av feil behandling, dårlig vedlikehold eller lignende. Reklamasjon ved feil og mangler, som bør oppdages ved vanlig innspeksjon av varen, skal meddeles til post@wahlwest.com  innen 14 dager etter kjøpet. Varen kan returneres til reparasjon, ombytting eller etter avtale evt. kreditering. I forbindelse med reklamasjoner betaler WAHL-WEST returneringsomkostninger innenfor rimelig omfang.

Reglene om reklamasjon finnes i "Lov om forbrukerkjøp". 

 

 

Organisasjonsnummer: 922078998 

Adresse: Gina Krogs Vei 14, 1153 Oslo 
Telefon: 93499620

bottom of page