top of page

BAK MERKEVAREN

ByWahlWestreng_1.jpg
Hammered Signet.jpg

HISTORIEN

Fra en jentedrøm til bedrift 

Det hele startet som en hobby, på sofaen i en liten leilighet i Oslo, november 2017. En krystallperle ble satt på en gullsnor ved en tilfeldighet og vipps var eventyret igang.  

WAHL-WEST ble etablert høsten 2017 av Karoline Wahl-Westreng. Smykkene ble raskt plukket opp av en butikk i Oslo, hvor de fra dag en har solgt veldig godt. Det første året ble brukt til å teste materialer og sikre at smykkene hadde god kvalitet. Da dette var på plass har merket vokst organisk, og kan i dag vise til utrolig vakre og kule on-trend smykker, øredobber og armbånd i god kvalitet til veldig gode priser.

 

 

I dag produseres armbånd, de fleste kjeder og en del øredobber for hånd i Norge. I tillegg blir flere modeller produsert hos leverandører i ulike deler av verden.


 

MERKEVAREN: 


WAHL-WEST er smykker for deg som liker delikat, enkel hverdagsglam og setter pris på de små detaljene uten å betale for mye. Tidløse smykker for alle anledning til alle aldersgrupper. 
 

MATERIALER: 

Forskjellen på gullfylt og gullforgylt er mengden gull som brukes. De konstrueres på samme måte, ved at et tynt ark med solid gull rulles over et grunnmetall som f.eks. messing, sølv eller stål. Gullfylt har derimot et høyere gullinnhold og bevarer fargen lenger enn gullforgylte smykker. Alle smykke som ikke består av rent gull vil kunne falme over tid, eller i kontakt med vann, kremer, parfyme og andre kjemikaler. 

Stener: Stenene som brukes er stort sett krystall, zirconer eller naturstener som moonstone, pyrite, agate etc. Hva smykkene er laget av står oppgitt under hvert produkt i nettbutikken. 

IMG_6788.JPG
Gold Crab Hoop.JPG
bottom of page